Mirësevini në Jozef Design

Deri tani janë botuar prej Botimeve Jozef tre volume të Molierit me nga katër vepra seicili, satirat e Bualosë (Nicolas Boileau) ,dy volume me veprat e Korneit (Pierre Coreille),tre volume me nga 4 vepra të Rasin (Jean Racine), një volum me dy tragjedi e Volter dhe një volum me 3 drama nga Viktor Hygo. Në vazhdim do të botohen edhe një volum i dytë me kater drama nga Viktor Hygo, veprat e Bomarshe’, Anatoli Frans dhe Rostand.

Botimet Jozef është shtëpia më e re botuese në qytetin e Durrësit.

Botimet Jozef është tashmë një shtëpi botuese me eksperiencë disa vjeçare në qytetin e Durrësit. Prej vitit 2012 kjo shtëpi botuese po mbulon kërkesat jo vetëm të botuesve durrsakë, por edhe më gjerë.

Botimet Jozef është shtëpia më e re botuese në qytetin e Durrësit.

Botimet Jozef është tashmë një shtëpi botuese me eksperiencë disa vjeçare në qytetin e Durrësit. Prej vitit 2012 kjo shtëpi botuese po mbulon kërkesat jo vetëm të botuesve durrsakë, por edhe më gjerë.

0
+ Punime Design
0
+ Botime
0
% Cilësi

Stampime në printera dixhitalë dhe makineri offset

Botime pa kufizim në numër duke filluar nga sasi të vogla librash (falë teknologjisë dixhitale) e deri në sasi të mëdha (nëpërmjet teknologjisë tradicionale të shtypit në offset).