NR TITULLI AUTORI ISBN SHENIME
1 Astronomia Detare Osman Metalla 978-9928-241-01-6 Liber per femije
2 Libri I Xhungles Veronike Ovalde 978-9928-241-00-9 Tekst universitar
3 Vol I (HERNANI – MBRETI ZBAVITET – RYI BLAS) Victor Hugo 978-9928-241-04-7 Drama
4 Anonimi venecian Giuseppe Berto 978-9928-241-05-4 Roman
5 Metodike matematike Robert Kosova 978-9928-241-11-5 Tekst universitar
6 Sistemi I frenimit te automobilave Asllan Hajderi 978-9928-241-13-9 Tekst universitar
7 Kur bisqet e shelgjeve puthnin lumin Sefer Hoxhalli 978-9928-241-14-6 Roman
8 Aktorja qe nuk u thinj Rifat Hoxha 978-9928-241-19-1 Roman
9 Te vertetat shkencore ne “Komedia Hyjnore” te Dante Aligerit Antonino Scarrelli 978-9928-241-20-7 Studim
10 Nje grua ne pritje Engjellushe Sanxhaku 978-9928-241-21-4 Roman
11 Ligjerime per ceshtje te albanologjise Matilda Parllaku 978-9928-241-23-8 Studime
12 Teoria e numrave Robert Kosova 978-9928-241-26-9 Tekst shkollor
13 Princesha e Irminit Rifat Hoxha 978-9928-241-28-3 Roman
14 Fryresi i endrrave Bernard Villiot 978-9928-241-29-0 Liber per femije
15 Balade per Josif Budon Josif Doja 978-9928-241-32-0 Monografi
16 Fjalor etimologjik I gjuhes shqipe Kolec Topalli 978-9928-241-33-7 Fjalor
17 Sëmundjet, simtomat dhe mjekimi i tyre – Pjesa Pare Agim Shehu 978-9928-241-35-1 Manual mjekësor
18 Pamja fizike e treves se Kavajes Xhaferr Xhihani 978-9928-241-41-6 Monografi
19 Brenga per shtepine time Pierre Pandeli Simsia 978-9928-241-42-9 Tregime
20 Libri I Olimpiadave Junior 1 A.Konomi, R.Kosova 978-9928-241-43-6 Për shkollat e mesme
21 Bazat e virusologjisë bimore Arben Myrta 978-9928-241-44-3 Tekst universitar
22 Jeta ime dhe arti ushtarak Ernest Jakova 978-9928-241-45-0 Monografi
23 Kadareja, Nobeli dhe letërsia e braktisur Rifat Hoxha 978-9928-241-52-8 Monografi
24 Panteoni I Dyrrahut Hava Hidri 978-9928-241-59-7 Album