Botime Viti 2015

NR TITULLI AUTORI ISBN SHENIME
1 Polka Mazurka Kapriçoza Teufik Milaqi 978-9928-189-23-3 Roman
2 Durresi deri ne vitin 1938 Aristidh Mima 978-9928-189-24-0 Album
3 Para zbulesës Enton Bido 978-9928-189-25-7 Poezi
4 At Benedikt Dema Nikolla Spathari 978-9928-189-26-4 Monografi
5 Matura Shtetërore në Matematikë Robert Kosova 978-9928-189-27-1 Tekst shkollor
6 Vol I – Atalia, Ester, Berenisa, Efigjenia Jean Racine 978-9928-189-34-9 Drama
7 Shpnesa e Shqypniis/Shqiptaret e Triestes Paolo Munner 978-9928-189-35-6 Studim historik
8 SATMATH – Problems and Tests Robert Kosova 978-9928-189-36-3 Tekst shkollor
9 Fjalor i sinonimisë latine Sotiraq Prifti 978-9928-189-43-1 Fjalor
10 Bonsai me tregime – Vol. II Gjergj Vlashi 978-9928-189-44-8 Tregime
11 Manual për gjuetarët e rinj Vasil Aleksi 978-9928-189-45-5 Manual
12 Dashuri dhe lot Hashim Kertusha 978-9928-189-51-6 Roman
13 Vol II – Andromaka, Britanikus, Bajaziti, Fedra Jean Racine 978-9928-189-52-3 Drama