Botime Viti 2013

NR TITULLI AUTORI ISBN SHENIME
1 Nga tradita te bashkekohesia Enton Bido 978-9928-4128-4-3 Studime dhe esse
2 Atje ku shperthen humori i koherave Vesel Dervishi 978-9928-4128-6-7 Skica humoristike
4 Arti Poetik – Satira dhe Epistolare Nicolas Boileau 978-9928-4128-7-4 Perkthim
5 Kur qesh dhe qan Kadare Shpendi Topollaj 978-9928-4128-8-1 Kritika letrare
6 Libri si papirus Shpendi Topollaj 978-9928-4128-9-2 Kritika letrare
7 Mizantropi, Zemerim dashurie, Sganareli, I shastisuri Molier 978-9928-4147-1-7 Komedi
8 Tartufi, Grate dijetare, Anfitrioni, Siciliani Molier 978-9928-4147-2-4 Komedi
9 Shkolla burrave,Dashuri sheruese,Princesha Elide,Shkolla grave Molier 978-9928-4147-3-1 Komedi
10 Peng midis ekuinoksesh Ymer Nurka 978-9928-4147-4-8 Lirika
11 Kenget e pafajsise dhe te pervojes William Blake 978-9928-4147-5-5 Anglisht/Shqip
12 Antikomunisti dhe Misionari Nikoll Toma 978-9928-4147-8-6 Monografi
13 Historiku Peshkimit Shqiptar Avni Tushe 978-9928-4147-9-3 Monografi
14 Atlantida – Perandoria Atlanteve dhe Shqiptaret Perparim Zaimi 978-9928-4164-1-4 Shqip/Anglisht
15 Skulpturat e Muzeut Arkeologjik te Durresit Hava Hidri 978-9928-4164-2-1 Shqip/Eng/Ita
16 Durresi – 3000 vjet qyteterim Grup autoresh 978-9928-4128-3-8 Material informativ
17 Afrike, Dertet e mia Met Gjergji 978-9928-4164-4-5 Poezi
18 Hidrometeorologjia detare Volumi I P.Zaimi & A.Koco 978-9928-4164-6-9 Tekst Universitar
19 Hidrometeorologjia detare Volumi II P.Zaimi & A.Koco 978-9928-4164-7-6 Tekst Universitar
20 Nje dimer mes dimrash Vaso Papaj 978-9928-4164-8-3 Roman
NR TITULLI AUTORI ISBN SHENIME CMIMI
1 Nga tradita te bashkekohesia Enton Bido 978-9928-4128-4-3 Studime dhe esse 400
2 Dhurate per ty Deiva Bidaj 978-9928-4128-5-0 Poezi 300
3 Atje ku shperthen humori i koherave Vesel Dervishi 978-9928-4128-6-7 Skica humoristike 400
4 Arti Poetik – Satira dhe Epistolare Nicolas Boileau 978-9928-4128-7-4 Perkthim 600
5 Kur qesh dhe qan Kadare Shpendi Topollaj 978-9928-4128-8-1 Kritika letrare 500
6 Libri si papirus Shpendi Topollaj 978-9928-4128-9-2 Kritika letrare 600
7 Mizantropi, Zemerim dashurie, Sganareli, I shastisuri Molier 978-9928-4128-1-7 Perkthim 1200
8 Tartufi, Grate dijetare, Anfitrioni, Siciliani Molier 978-9928-4128-2-4 Perkthim 1200
9 Shkolla burrave,Dashuri sheruese,Princesha Elide,Shkolla grave Molier 978-9928-4128-3-1 Perkthim 1200
10 Peng midis ekuinoksesh Ymer Nurka 978-9928-4128-4-8 Lirika 700
11 Kenget e pafajsise dhe te pervojes William Blake 978-9928-4128-5-5 Anglisht/Shqip 900
12 Thenie dhe shprehje te ndryshme te hedhura pa rregull  Jonuz Shtini 978-9928-4128-7-9 Italisht/Shqip 1000
13 Antikomunisti dhe Misionari Nikoll Toma 978-9928-4128-8-6 Monografi 800
14 Historia Peshkimit Shqiptar Avni Tushe 978-9928-4128-9-3 Studim 1000
15 Ndryshimet ne mardheniet gjinore ne Shqiperi Grup autoresh 978-9928-4128-0-7 Studim 1400
16 Atlantida – Perandoria Atlanteve dhe Shqiptaret Perparim Zaimi 978-9928-4128-1-4 Shqip/Anglisht 1200
17 Skulpturat e Muzeut Arkeologjik te Durresit Hava Hidri 978-9928-4128-2-1 Shqip/Eng/Ita 200
18 Durresi – 3000 vjet qyteterim Grup autoresh 978-9928-4128-3-8 Material informativ 400
19 Afrike, Dertet e mia Met Gjergji 978-9928-4128-4-5 Poezi 700
20 Hidrometeorologjia detare Volumi I P.Zaimi & A.Koco 978-9928-4128-6-9 Tekst shkollor 2500
21 Hidrometeorologjia detare Volumi II P.Zaimi & A.Koco 978-9928-4128-7-6 Tekst shkollor 2000
22 Nje dimer mes dimrash Vaso Papaj 978-9928-4128-8-3 Roman 1500
23 Marrja e vendimeve manaxheriale Gjergji Shqau 978-9928-4128-9-0 Tekst shkollor 1000
24 Leksione te komunikimit Gjergji Shqau 978-9928-4128-0-8 Tekst shkollor 600