Botime Viti 2019

NR TITULLI AUTORI ISBN SHENIME
1 Pema jote jam Engjellushe Sanxhaku 978-9928-280-32-9 Poezi
2 S’jam në dorën time Engjellushe Sanxhaku 978-9928-280-33-6 Poezi
3 Nate deri ne nje mengjes Nazmi Roli 978-9928-280-34-3 Roman
4 Dashuri e trishte Sefer Hoxhalli 978-9928-280-35-0 Roman
5 Te vertetat e shperfytyruara duhet te dalin ne shesh Mergim Korca 978-9928-280-40-4 Publicistike
6 Bisedoj me miqte e mi George Frendo 978-9928-280-43-5 Publicistike
7 Puna me korin Milto Vako 978-9928-280-45-9 Studim
8 Sekreti i Anglise Leo Ferrero 978-9928-280-52-7 Monografi
9 Nji vere me Migjenin Lazer Radi 978-9928-280-53-4 Kujtime
10 Shqiperia ne Vitet Tridhjete Lazer Radi 978-9928-280-54-1 Kujtime dhe shenime
11 Zogu i shqipes Edmond Rostand 978-9928-280-55-8 Drame
12 Shqipja standarde Manola Myrta Kaçi 978-9928-280-56-5 Monografi
13 Agresioni ideologjik e politik komunist ne Shqiperi Riza Hoxha 978-9928-280-57-2 Monografi
14 Sirano de Berzherak Edmond Rostand 978-9928-280-61-9 Komedi
15 Kohe e mohueme Denata Ndreca 978-9928-280-65-7 Poezi shqip-italisht
16 Vepra 4 – Poezi – Pertej shiut – Perkohesisht e bukur Nikolla Spathari 978-9928-280-72-5 Poezi
17 Poete disidente Te ndryshem 978-9928-280-75-6 Poezi autore te huaj
18 Vepra 5 – Poezi – Bir I diellit – Te shtyhet mengjesi Nikolla Spathari 978-9928-280-76-3 Poezi
19 Jeta dhe zakonet e shqiptareve Mark Milani 978-9928-280-77-0 Liber historik
20 Stalini, Moxarti dhe Maria Judina Jevrem Berkovic 978-9928-280-78-7 Poeme
21 Kombi shqiptar, univers historik dhe fetar – Volumi 1 Pirro Prifti 978-9928-280-79-4 Publicistike
22 Kombi shqiptar, univers historik dhe fetar – Volumi 2 Pirro Prifti 978-9928-280-80-0 Publicistike
23 Pendesa e nje gruaje Rifat Hoxha 978-9928-280-83-1 Tregime
24 Poetika Lazer Radi 978-9928-280-91-6 Poezi
25 Alida Dine Dine 978-9928-280-92-3 Novelë
26 Qytete dhe fantazma Jovan Duçiq 978-9928-280-93-0 Shenime udhetimi
27 Gjyqi I Shopenhaurit Dine dhe Adriana Dine 978-9928-280-94-7 Tregime
28 Novelistika Lazer Radi 978-9928-280-96-1 Novela