NR TITULLI AUTORI ISBN SHENIME
1 Haxhi Xhaferr Shkodra Rifat Hoxha 978-9928-241-71-9 Monografi
2 1000 vjet duke ecur Rifat Hoxha 978-9928-241-72-6 Roman
3 E nesermja ishte dje Doranin Agalliu 978-9928-241-73-3 Roman
4 Prijësi I palavdishëm Enton Bido 978-9928-241-75-7 Roman
5 Lukrecia Borxhia – Torkuemada Viktor Hugo 978-9928-241-77-1 Drama
6 Dëgjo heshtjen Engjellushe Sanxhaku 978-9928-241-81-8 Roman
7 Psheretin nje fije bari Edmond Agolli 978-9928-241-82-5 Poezi
8 Shqiperia dhe “tokat e lirueme” Romeo Gurakuqi 978-9928-241-84-9 Studim historik
9 Mjegullnaja e nje kohe te larget – Prizreni Lazer Radi 978-9928-241-85-6 Trilogjia e jetes
10 Aleksandri i Madh Jacob Abbott 978-9928-241-86-3 Jeta
11 Historia e treves se Kavajes 1912 – 1925 Xhaferr Xhihani 978-9928-241-89-4 Monografi
12 Ministri I hekurt – Mirash Ivanaj Lazer Radi 978-9928-241-91-7 Monografi
13 Pëshpërimë Agim Bajrami  978-9928-241-96-2 Poezi
14 Sëmundjet, simtomat dhe mjekimi i tyre – Pjesa Dyte Agim Shehu  978-9928-241-97-9 Manual mjekësor
15 Ari i zi apo djalli i zi Vlashi Janopulli 978-9928-241-99-3 Studime dhe artikuj
16 Me prit dhe pak Petro Sota 978-9928-280-00-8 Poezi
17 Pak me vone Petro Sota 978-9928-280-01-5 Poezi
18 E fshehta e kulles se sahatit Rifat Hoxha  978-9928-280-02-2 Roman
19 Sëmundjet, simtomat dhe mjekimi i tyre – Pjesa Trete Agim Shehu 978-9928-280-06-0 Manual mjekësor
20 Gjurma t’nji ditari të djegun – Shkodra (1929-1939) Lazer Radi 978-9928-280-07-7 Trilogjia e jetes
21 Vorbulla t’jetës universitare – Roma – (1939-1944) Lazer Radi 978-9928-280-08-4 Trilogjia e jetes
22 Konti Lukanor Juan Manuel 978-9928-280-09-1 Tregime moralizues
23 Interpretimi I kontrates – Orjentime dhe teknika te jurisprudences Guido Alpa 978-9928-280-11-4 Legjislacion
24 Veç mundem me të dashtë, njashtu siç je … Autore te ndryshem 978-9928-280-23-7 Poezi
25 Zoe – Princesha e mbretit ajer Lindita Qeraca 978-9928-280-24-4 Përralla
26 Goditje nga distanca Leonard Kolani 978-9928-280-26-8 Metodike shahu
27 Malesia e Madhe – Toke e nje etnokulture te lashte Nikolla Spathari 978-9928-280-29-9 Monografi