Botime Viti 2014

NR TITULLI AUTORI ISBN SHENIME
29 Termoteknika – Tabela dhe Diagrama Angjelin Shtjefni 978-9928-4203-0-5 Tekst Universitar
30 Sistemi i Ushqimit ne Motorret me Djegje te Brendshme Asllan Hajderi 978-9928-4203-1-2 Tekst Universitar
31 Deshiroj nje kishe te varfer per te varferit Papa Francesk I 978-9928-4203-4-3 Interviste
32 Vitet qe lame pas Hashim Kertusha 978-9928-4203-6-7 Kujtime
33 Parlamentaret e Mirdites ne 100 vjet shtet Nikoll Toma 978-9928-189-01-1 Monografi
34 Pa lene gjurme Carls Berlic 978-9928-189-02-8 Perkthim
35 Malli per Ulqinin ne kenge Z.Beqiraj 978-9928-189-06-6 Monografi
36 Lufta e Koplikut per mbrojtjen e Shkodres – Prill 1941 G. Kotori 978-9928-189-07-3 Liber historik
37 Vol I (Sina – Sidi – Horaci – Rodogyna) Pierre Corneille 978-9928-189-08-0 Drama
38 Vol II (Nikomedi – Gënjeshtari – Poliekti – Vdekja Pompeit) Pierre Corneille 978-9928-189-09-7 Drama
39 Bhagavad Gita Poeme indiane 978-9928-189-10-3 Balade
40 Koha e te fshehtave Marcel Pagnol 978-9928-189-11-0 Roman autobiografik
41 Dy bredharake ne Shqiperi Jan & Cora Gordon 978-9928-189-14-1 Shenime udhetimi
42 Jo vetem hymni i flamurit Paolo Muner 978-9928-189-16-5 Studim historik
NR TITULLI AUTORI ISBN SHENIME CMIMI
29 Termoteknika – Tabela dhe Diagrama Angjelin Shtjefni 978-9928-4203-0-5 Tekst shkollor 1000
30 Sistemi i Ushqimit ne Motorret me Djegje te Brendshme Asllan Hajderi 978-9928-4203-1-2 Tekst shkollor 1000
31 Me atlaset e kombit Met Gjergji 978-9928-4203-2-9 Poezi 600
32 Metoda Sasiore – Cikel Leksionesh Gjergji Shqau 978-9928-4203-3-6 Tekst shkollor 1000
33 Deshiroj nje kishe te varfer per te varferit Papa Francesk I 978-9928-4203-4-3 Interviste 500
34 Sjellja Organizative Gjergji Shqau 978-9928-4203-5-0 Tekst shkollor 1200
35 Vitet qe lame pas Hashim Kertusha 978-9928-4203-6-7 Kujtime 600
36 Parlamentaret e Mirdites ne 100 vjet shtet Nikoll Toma 978-9928-189-01-1 Monografi 800
37 Pa lene gjurme Carls Berlic 978-9928-189-02-8 Perkthim 1000
38 Malli per Ulqinin ne kenge Z.Beqiraj 978-9928-189-06-6 Tekste muzikore 1200
39 Lufta e Koplikut per mbrojtjen e Shkodres – Prill 1941 G. Kotori 978-9928-189-07-3 Liber historik 500
40 Vol I (Sina – Sidi – Horaci – Rodogyna) Pierre Corneille 978-9928-189-08-0 Tragjedi 1000
41 Vol II (Nikomedi – Gënjeshtari – Poliekti – Vdekja Pompeit) Pierre Corneille 978-9928-189-09-7 Tragjedi 1000
42 Bhagavad Gita Poeme indiane 978-9928-189-10-3 Balade 600
43 Koha e te fshehtave Marcel Pagnol 978-9928-189-11-0 Roman 1000
44 Dy bredharake ne Shqiperi Jan & Cora Gordon 978-9928-189-14-1 Shenime udhetimi 900
45 Jo vetem hymni i flamurit Paolo Muner 978-9928-189-16-5 Studim historik 800